Verkkovalmennus

Pikaopas erektion vahventamiseksi

Tervetuloa tähän ainutlaatuiseen ja tehokaaseen pikavalmennukseen.

Nyt pureudutaan fyysiseen toimintaan ja harjoitteisiin tämän pikaoppaan avulla. Tällä pikavalmennuksella saat potkua erektioon. Huomaat pian muutoksia, kun toimit ohjeiden mukaan. Terveydentilasi, mielialasi ja seksuaalinen halusi kohenee päivä päivältä.

Pikaopas ejakuloinnin hallintaan

Arvioi oletko hyvin herkkä, herkkä vai sitkeä ejakuloimaan. Myös sinä joka olet sitkeä ja orgasmin saaminen on vaikeaa, hyödyt tästä valmennuksesta.

Valmennuksen tavoite on saada ejakulointi hallintaan ja jopa saavuttaa kuiva orgasmi. Kuiva orgasmi vapauttaa sinut ja energiasi.

Pikaohje peniksen kuntoutukseen

Olen vakaasti sitä mieltä, että on jokaisen miehen luovuttamaton oikeus kehittää penistään.

Vaikka huolellisuutta ja varovaisuutta on noudatettava näitä menetelmiä ja ohjeita tehdessä, on kuitenkin tähdennettävä, että teet tämän peniksen kasvatus- ja kuntoutusohjelman omalla vastuullasi.

Erektio/miehen voimavalmennus

Erektio/miehen voimavalmennus kestää 3 kk. Sen aikana saat kerran kuussa materiaalin joita sitten harjoittelet.

Erektion vahvennus on ensimmäinen hoito joka siirtyi myös digitaaliseen muotoon. Videot, teksti ja äänitteet auttaa sinua harjoittelussa. Valmennukseen kuuluu 3 kertaa LIVE-video-opetus.

Ejakuloinnin pidätystekniikat

Ejakuloinnin pidätystekniikat on odotettu valmennus. Kun on herkkä purkautumaan, niin siihen ei ole ollut tähän saakka kunnollisia ohjeita. Lennitiikerin kehittämä tehokas tekniikka on nyt kaikkien saatavilla. Saat 3 harjoitusmodulia, joissa käydään selkeästi läpi mitä ja miten ejakulointia voi hallita. Jokaisen modulin jälkeen harjoittelet niitä noin 4 viikkoa. Sitten tulee seuraava moduli joka tukee sinua näissä harjoitteissa. Myös Live-video sessiolla saadaan harjoituksiin tehoa.

Valmennus antaa sinulle hyvän hallinnan, pitkän kestävyyden sekä mahdollisuuden kuivaan orgasmiin.

Peniksen massan kasvatus

Ikuisuus kysymys peniksen koosta.

Jo vuonna 2015 julkaisin E-kirjana peniksen kasvatus- ja kuntoutusohjelman. Se koostui manuaaliohjelmasta kuvin ja tekstein. Tämä digitaalinen valmennus näyttää tekniikat videolla jonka myötä harjoitteita on helppo tehdä. Texti ja äänitteet tukevat niitä.

Harjoitteissa on käytetty normaalikokoista ja pientä penistä. Pienelle penikselle löytyy myös omat harjoitus tekniikat.

Runkkarin sataset & vaurastuminen

Tämä valmennus koostuu eri tekniikoilla tehtäviä harjoituksia.

Kaipaatko lisää vaurautta ja menestystä elämääsi? Haluatko löytää uuden tavan luoda vaurautta, joka perustuu energiaan, tietoiseen mieleen ja alitajunnan voimaan? Tässä se on - "Runkkarin Sataset ja Vaurastuminen" verkkovalmennus! Tämä ei ole perinteinen taloudellinen valmennus - tämä on matka syvemmälle itseesi ja uudenlaisen vaurauden tavoitteluun.

Mitä saat mukaasi? Saat kattavan valmennusohjelman, joka opettaa sinulle energiatekniikoita, meditaatiota, visualisointia, affirmointeja ja muita voimallisia menetelmiä.

"Runkkarin Sataset ja Vaurastuminen" on luotu sinulle, joka haluat ottaa askelen kohti vaurautta ja menestystä omilla ehdoillasi. Valmennuksen avulla voit vapauttaa potentiaalisi ja löytää uusia mahdollisuuksia elämässäsi. Älä anna menestyksen ja vaurauden lipua sormiesi läpi. Ota ohjat omiin käsiisi ja liity "Runkkarin Sataset ja Vaurastuminen" verkkovalmennukseen jo tänään! Aloituksen jälkeen saat kerran kk harjoitusmateriaalin. Valmennus kestää 3 kk.

Ota ensimmäinen askel kohti vaurauden uutta ulottuvuutta ja osta valmennus nyt!