Sinäkin tarvitset öljynvaihdon!

Tekeekö nykyinen ruokavaliosi sinut sairaaksi?

On olemassa kaksi suurinta välttämättömien rasvahappojen perhettä (EFA, Essental Fatty Acids); omega-6 ja omega-3. Ne ovat välttämättömiä, koska kehomme ei pysty niitä valmistamaan, joten ne pitää saada nautitun ravinnon kautta. Vuonna 1960 ruokavalio ja ruoka oli puhtaampaa ja lähiruokaa. Omega 3 saanti oli myös parempi.

Yhteenvetona voidaan sanoa, että moderni maatalous vääristää omega-6 /omega-3 tasapainoa monissa ruoissa: vihreissä lehtivihanneksissa, eläimen lihassa, kananmunissa, ja jopa kalassa, johtaen liian korkeaan omega-6:n saantiin ensimmäistä kertaa ihmiskunnan historiassa teollistuneissa yhteiskunnissa.

Tasapaino

Kun omega-6/omega-3-suhde ylittää 9:1, näiden kahden rasvahapon välillä vallitsee epätasapaino. Kun suhde on välillä 3:1 - 9:1, puhutaan osittaisesta epätasapainosta. Kun suhde on 3:1 tai alle, puhutaan tasapainosta. Terveysviranomaiset suosittelevat 5:1 tai alempaa suhdetta omega-6:n ja omega-3:n välillä saavuttaaksesi rasvahappotasapainon.

Lähde: Pohjoismaiset ravintosuositukset, 2004.

Omega-6/omega-3-suhteen tasot:
Yli 9:1 - EPÄTASAPAINOINEN
3:1-9:1 - OSITTAIN EPÄTASAPAINOINEN
alle 3:1 - TASAPAINOINEN

Nyt 2000-luvulla on keskimäärin 15:1 joten keho on hyvin tulehtuneessa tilassa.

Terveellinen ratkaisu

Jos lisäämme ravintoomme ruokia, joissa on korkea omega-3 pitoisuus, kuten rasvaiset kalat, ja vähennämme ruokia, joissa on korkea omega-6 pitoisuus, voimme aikaansaada paremman tasapainon. On vaikeaa kuitenkin tietää, paljonko mitäkin tarvitset. Yleinen mielipide on, että sinun tulisi saada kaksi kiloa rasvaista kalaa joka viikko.

Viranomaisten suositus

Maailman Terveysjärjestö (WHO) sekä Pohjoismainen ministerineuvosto suosittelevat 5:1 tai parempaa omega-6/ omega-3-tasapainoa kehossamme. Useimmat länsimaiset maat käyttävät samaa suositusta. Japanin terveys- viranomaiset suosi elevat jopa 2:1. Eurooppalaisten rasvahappotasapaino on keskimäärin 15:1. Viimeisimmät tutkimukset Omega-öljyistä, EPA:sta ja DHA:sta osoittavat, että DHA vaikuttaa normaalin näkökyvyn ja normaalien aivotoimintojen ylläpitämiseen.

EPA ja DHA vaikuttavat sydämen normaalitoimintojen ylläpitämiseen.

Lisäksi olemme lisänneet ruokiimme D-vitamiinia, joka vaikuttaa immuunijärjestelmän ja tulehdusreaktioiden normaaliin toimintaan.

Tilaa nyt!

Löydät kaikki tarvittavat ravintolisät verkkokaupasta.

Haluatko tehdä testin?

Toivomme, että tasapainosi on hyvä ja luotamme tuotteeseemme niin paljon, että annamme sille rahat takaisin-takuun! (jos testi tuloksesi osoittaa, että omega-6/3 tasapainosi on 3:1 tai alle). Testi on ns.kuivaveritesti joka otetaan sormenpäästä.

Hyvä uutinen on, että Zinzino on osa tiimiä, joka omalla innovatiivisella tekniikallaan on luonut bioaktiivisen omega-aineksen, joka auttaa kehoasi saavuttamaan lähelle 3:1 omega-6: omega-3 tasapainon 120 päivässä. Tuotteemme ovat BalanceOil, AquaX sekä Balance- Capsules.

Käytettyäsi Balance-tuotteita 120 päivää, voit BalanceTestin avulla todeta rasvahappotasapainosi parantuneen. Tuotteet maistuvat hyviltä ja ovat helppoja nauttia muiden aterioidesi yhteydessä.

Matala-asteinen tulehdus

Matala-asteinen tulehdus on terveysriski ja aiheuttaa sairauksia. Esim reuma on tulehdusperäinen sairaus, allergiat, kiputilat ja eturauhasen tulehdukset voi johtua myös rasvahappojen epätasapainosta.

Balanceoil vaikuttaa solukalvon joustavuteen ja auttaa ravintoaineiden imeytymiseen. balanceoil vähentää merkittavästi matala-asteista tulehdusta ja auttaa tervehtymään. Testaamalla saat tietää luotettavasti tilanteesi.

Rentoutus

Viva on luonnollinen ravintolisä, joka voi parantaa mielialaa ja yleistä hyvinvointia monella tavalla. Viva auttaa lievittämään tavallista stressiä ja lisää myönteistä mielialaa tukemalla hermoston ja aivojen terveellistä toimintaa sekä normaalia psyykkistä ja henkistä toimintaa.

Se auttaa myös vähentämään väsymystä ja uupumusta. Useat viimeaikaiset kliiniset tutkimukset ovat osoittaneet Vivan tehokkuuden, joka vaihtelee pienistä parannuksista elämää mullistaviin muutoksiin.

Viva on yhdistelmä viittä B-vitamiinia, jodia ja C-vitamiinia sekä affron®-uutetta, joka on vakioitu ja patentoitu uute puhtaista ja ensiluokkaisista espanjalaisen maustesahramin (Crocus sativus L) luoteista.

Kun sinulla on rentoutuneet lihakset ja stressinsietokyky parantunut, niin ne vaikuttavat sinun erektioon positiivisesti. Balanceoililla saat solukalvot myös joustavammaksi joten verenkiero paranee myös paisuvaiskudoksissa.