Minä LenniTiikeri ja hoidot

Minä olen nainen Suomessa joka on varmaan eniten syventynyt ja keskustellut Suomalaisen miehen kanssa heidän ongelmistaan, tarpeistaan, haluistaan ja peniksiensä koosta, kunnosta ja sen toimivuudestaja sekä suorituskyvystä.

Hoitojen tuloksellisuus peniksen kuntoutuksessa on ollut hyvä. Hoidot aloitin aikoinaan pelkästään erektiohoitojen parissa. Suomessa on noin 650 tuhatta miestä jotka kärsivät jonkinasteisesta erektion toiminta häiriöstä.

Muutaman vuoden kuluttua huomasin asiakkaitten tarpeen myös hallita ejakulointia. Se olikin uusi ja haastavampi juttu. Tilastot kertovat, että yli 800 tuhatta miestä kärsii liian herkästä ejakuloinnista.

LenniTiikerillä on valtava työsarka saada näille asiakkaille tieto asiallisesta, toimivasta ja hyvästä hoitomuodosta.

Erektiohoito on jo tehokas ilman lääkitystä näillä manuaalisilla ohjeilla niillä päästään nopeasti hyvään pysyvään tulokseen.

Erektio on monella eri tavalla häiriintynyt ja monella se liittyy myös nopeaan ejakulointiin. Nopeaan ejakulointiin ei ole tehokasta lääkettä niinkuin on erektiohoitojen puolella.

Vuosien varrella tarkkaillessani asiakkaitten reagointia energia virtaukseen, kun orgasmin tunne lähenee, niin silloin löytyi helppo ja yksinkertainen menetelmä, kuinka hallita ejakulointia. Menetelmä on 5 sek. systeemi jota opetan herkyyshoidossa.Miehen elämä muuttuu tunnissa aivan mahtavasti tällä 5 sek harjoitteella.

LenniTiikeri on saattanut satoja miehiä uuteen, onnellisempaan ja nautinnollisempaan elämään tämän hoidon myötä.

Iskuaaltohoito on uutta erektiohoidon alalla. Suomessa meitä on kaksi tahoa jotka tekee iskuaaltohoitoja. Terveystalo koululääkinnän puolella on tutkinut ja hoitanut erektiovaivoista kärsiviä miehiä muutaman vuoden. Terveystalon hoidot on hintavia ja tukeutuu myös erektiolääkitykseen iskuaallon lisäksi.

Lennitiikerillä on kaksi erilaista pienklinikkalaitetta joilla saadaan iskuaaltoa annettua erittäin täsmäällisesti peniksen kudoksille. Twinrey laite antaa pienelle alueelle kerrallaan iskuaaltoa ja Winglim laite ns. hanskalaite antaa yhtäaikaa iskuaaltoa kokopeniksen alueelle kerrallaan.

Hanskahoito on voimallinen ja annetaan kahdessa osassa. Ensin 3min jakso jelkataan ja sitten tauko ja manuaaliharjoitteet jonka jälkeen 2-3 min uudestaan jelkataan. Hoidon jälkeen reilun vikonajan tuntuu peniksen alueella mukavaa kihelmöintiä ja voiman tunnetta.