Lennin hoidot

Öljyhieronta

Jalkahoito

Erektio/herkkyyshoito

Tukihoito

Fiilistely peruskäsittely

Kuningashemmottelu

Iskuaaltohoito

30 min. 55 €
45 min. 75 €

90 € (jäsenhinta 70 €)

85 €

50 €

85 €

100 €

100 €

Erektiohoito/pallinpuristelija

Erektiohoito on Lennitiikerin perushoito. Erektion vahventamiseksi voit ottaa perus manuaali hoidon tai iskuaaltohoidon. Iskuaalto on paras yhdistettynä manuaaliharjoituksiin.

Kivesten puristelu aamuisin nostaa sinun viereystasoa huimasti.

Bemer-verisuoniterapia sisältyy hoitoon.

Herkkyyshoito

Liian herkästi laukeava? Lennitiikeri on kehitellyt oman pidätyshoidon jossa opetan sinulle kuinka voit hallita purkautumista. Hoito on tekniikkahoito jossa opetan sinulle kuinka voit hallita liian aikaisin laukeamista. Ota rohkeasti yhteyttä ja tule opettelemaan.

Jalkahoito

Jalkahoito on LenniTiikerin uusi hoito, joka sisältää jalkojen raspausta, vyöhykehoitoa sekä kosteuttavan rasvauksen. Lisäksi saat jalkakuorintasukat, joilla teet kotona 90 minuuttia kestävän kuorinnan aktivoinnin. Noin 3-6 päivän kuluttua luot jaloista karheuden ja kovettumat ikään kuin käärmeen nahanluonti. Katso LenniTiikein Facebook-sivulta lisää infoa hoidosta.

Varaa aika

Voit tehdä sen sähköpostilla tai soittamalla +358 (0)41 702 2803.

4-käsihieronta

Tarjoamme neljän käden hierontaa joka on hierontojen aatelia. Tule kokemaan ainutlaatuinen hetki kanssamme joka virkistää ja voimistaa sinua kohtaamaan arjen paineita ja poistaa stressiä.

Tästä hoidosta saat voimaa pitkäksi aikaa ja voit nautiskella energiasta... kun suljet silmäsi ja muistelet kokemustasi... samalla nivusissa alkaa paine nousta, erektio voimistuu, kiima energia on huipussaan sekä mieli virkistyy.

4-käsi hoitopöytähoitona 140 €/45 min.

HUOM! Soitathan näkyvästä numerosta, vastaamme vain niihin.

Marja Leena
Caroline

041 702 2803
044 945 5071 (ma-pe)