Muutos tunnissa!

15.1.2023
Seksuaalienergian muutos tunnissa! Kysyt epäuskoisena onko mahdollista? Kyllä se on.

Jos olet kärsinyt koko elämäsi ajan herkästä purkautumisesta, niin sinun kokonaisvaltainen seksuaalinen energia on matala ja turhautunut.

Vaikka koet, että haluttaa kokoajan, mutta se tarkoittaa kuitenkin, että vajausta pyritään nostamaan.

Kokemuksesta tiedät, ettei jatkuva masturbointi tai usein toistuvat yhdynnät tuo sinulle täydellistä tyydytystä mieleen eikä kehoon.

Vuosien kokemus herkkyyshoidosta on antanut monelle miehelle uuden elämän. Kun harjoittelet ejakuloinnin hallitsemista niin sinulle palautuu mahtavat energiat, itsetunto kohoaa huimasti ja varmuus siitä, että rakastelu voi kestää kauemmin antaa sinulle rauhan mieleesi ja pelko poistuu.

Tunti muuttaa sinun elämäsi

Herkkyyshoito kestää noin tunnin jonka aikana harjoitellaan se tekniikka kuinka voit pysäyttää tehokkaasti ejakuloinnin. Hoidossa pidetään erektiota yllä noin 45min ja lähellä purkautumista käydään useamman kerran jolloin sinä opit kuuntelemaan kehoasi ja samalla pystyt hallitsemaan purkautumisen.

Mitä useammin se tehdään hoidon aikana, niin sinun alitajunta alkaa muokkaamaan sinun uskomusjärjestelmää siihen, että tämä on mahdollista. Samalla koet voimakkaita energia virtauksia kehossa.

Lähdet hoidosta iloisena, voimaantuneena ja innokkaana jatkamaan harjoituksia. Opittuja harjoituksia kannattaa tehdä noin 3-4 viikkoa jonka jälkeen tulet tukihoitoon. Tukihoidossa käydään läpi uudestaan harjoitteet, korjataan virheet ja opetellaan vielä syvemmin energiavirtauksia. Mahdollisesti voit saada jo kuivan orgasmin tuntua.

Tämän saman muutoksen voit saavutta myös verkkovalmennuksilla.

Ajanvaraus +358 (0)41 7022 803