Uutta tulossa.


Jo vuonna 2014 kokeilin ensimmäisen kerran luoda toimivaa kurssimateriaalia, mutta en siinä silloin onnistunut hyvin. Nyt ajankuluessa olen saanut itsevarmuutta, luottamusta, kokemusta, tahtoa ja pätevyyttä myös valmennus tapoihin ja alustoihin. Opiskelu kannattaa aina.

Opetanhan teitäkin kehittämään itseänne ja tavoittelemaan "mahdottomia". Lueskelin nettiä jossa on paljon epäileviä Tuomaita Lennitiikerin työstä ja menetelmistä. Nuoret alle 40v porskuttelevat hormoonien ja elämänvoimasa siivillä voimainsa tunnossa.

Sitten tapahtuu käänne ja hekin on joukossamme kuuntelemassa josko olis jotain muutakin kun paksuna sojottava  penis lakkaakin yhteistyöstä. Eräänä aamuna roikkuu tunnottomana tai pettää kesken kaiken kiihkeimmän lakanavalssin. Ei enää naurata Lennitiikerin ohjeistukset vaan hakeudutaan hoitoon ja tietoa saamaan.

Minullahan sitä tietoa on yli 20 vuoden kokemuksella. Kiitän teitä kaikkia jotka olette olleet hoidoissa tai Kysellyt neuvoja minulta. 

Te kaikki olette minun opettajija, sillä tässä puhuu nainen ilman penistä. Kiitollisin mielin kuuntelen ja yritän teitä auttaa.

Nyt on aika laittaa kokemus ja tieto pakettiin ja tarjota sitä kautta apua myös heille jotka ei pääse hoitopöydälle.

Maksullinen jäsensivu tulee olemaan perustietolähde kaikille.

Erektio-, kuivaorgasmi-ja erikoisvalmennus eturauhasvaivoista kärsiville: ennen leikkausta ja leikkauksen jälkeinen valmennus.

Nämä verkkovalmennukset tulee olemaan 3-6kk mittaisia.

VIP- jäsenille tulee myös laajemat valmennukset. Kovasti on kysytty vuosien varrella valmennusta miten kohdellaan naista ja miten saadaan naisen halut heräämään. Tähän ehkä löytyy valmennuksesta Kommunikaatio, seksi & raha. 

Aihealueita on paljon joista varmasti saadaan toimivia valmennuksia.

Jäsensivu 20 €/ kk löytyy täältä. Sivustolla ajankohtaista tietoa ja äänitteitä.

Tästä pääset lunastamaan jäsenyyden.

 https://lennitiikeri-miehen-maailma.campwire.com/checkout/lennitiikerin-jasenyys-41b5fbcb

Sivusto VIP Jäsenille on työn alla. VIP-jäsenille tarjolla mahdollisuus henkilökohtaiseen video yhteyteen.

 Videoita, äänitteitä, textiä, kuvia ja  henkilökohtaista valmennusta.

 

Innostunutta odottamista meille kaikille ja mahtavaa onnistumista vaikka tulisi Eteenpäin epäonnistuminen niin siinäkin on oppiminen ja voima

Kiitos teille ihanille ihmisille, 

jotka autatte minua kaiken tämän luomisessa.