Sinäkin tarvitset öljynvaihdon!

Tekeekö nykyinen ruokavaliosi sinut sairaaksi?

On olemassa kaksi suurinta välttämättömien rasvahappojen perhettä (EFA, Essental
Fatty Acids); omega-6 ja omega-3. Ne ovat välttämättömiä, koska kehomme ei pysty niitä valmistamaan, joten ne pitää saada nautitun ravinnon kautta. 

Vuonna 1960 ruokavalio ja ruoka oli puhtaampaa ja lähiruokaa. Omega 3 saanti oli myös parempi.

Yhteenvetona voidaan sanoa, että moderni maatalous vääristää omega-6 /omega-3 tasapainoa monissa ruoissa: vihreissä lehtivihanneksissa, eläimen lihassa, kananmunissa, ja jopa kalassa, johtaen liian korkeaan omega-6:n saantiin ensimmäistä kertaa ihmiskunnan historiassa teollistuneissa yhteiskunnissa. 

TASAPAINO

Kun omega-6/omega-3-suhde ylittää 9:1, näiden kahden rasvahapon välillä vallitsee epätasapaino. Kun suhde on välillä 3:1 - 9:1, puhutaan osittaisesta epätasapainosta. Kun suhde on 3:1 tai alle, puhutaan tasapainosta.

Terveysviranomaiset suosittelevat 5:1 tai alempaa suhdetta omega-6:n ja omega-3:n välillä saavuttaaksesi rasvahap- potasapainon.

Lähde: Pohjoismaiset ravintosuositukset, 2004.

Omega-6/omega-3-suhteen tasot:

Yli 9:1 - EPÄTASAPAINOINEN
3:1-9:1 - OSITTAIN EPÄTASAPAINOINEN                                                                                         alle 3:1 - TASAPAINOINEN 

Nyt 2000 luvulla on keskimäärin 15:1 joten keho on  hyvin tulehtuneessa tilassa.

Terveellinen ratkaisu

Jos lisäämme ravintoomme ruokia, joissa on korkea omega-3 pitoisuus, kuten rasvaiset kalat, ja vähennämme ruokia, joissa on korkea omega-6 pitoisuus, voimme aikaansaada paremman tasapainon. On vaikeaa kuitenkin tietää, paljonko mitäkin tarvitset. Yleinen mielipide on, että sinun tulisi saada kaksi kiloa rasvaista kalaa joka viikko. 

 

Info:

+358 7022 803

 

 

 

Testi

Viranomaisten suositus

Maailman Terveysjärjestö (WHO) sekä Pohjoismainen ministerineuvosto suosittelevat 5:1 tai parempaa omega-6/ omega-3-tasapainoa kehossamme. Useimmat länsimaiset maat käyttävät samaa suositusta. Japanin terveys- viranomaiset suosi elevat jopa 2:1. Eurooppalaisten rasvahappotasapaino on keskimäärin 15:1. Viimeisimmät tutkimukset Omega-öljyistä, EPA:sta ja DHA:sta osoi avat, että DHA vaikuttaa normaalin näkökyvyn ja normaalien aivotoimintojen ylläpitämiseen.

EPAja DHA vaikuttavat sydämen normaalitoimintojen ylläpitämiseen.

Lisäksi olemme lisänneet ruokiimmeD- vitamiinia, joka vaikuttaa immuunijärjestelmän ja tulehdusreaktioiden normaaliin toimintaan.

 

Haluatko tehdä testin?

Toivomme, että tasapainosi on hyvä ja luotamme tuotteeseemme niin paljon, että annamme sille rahat takaisin-takuun! (jos testi tuloksesi osoittaa, että omega-6/3 tasapainosi on 3:1 tai alle). 

Testi on ns.kuivaveritesti joka otetaan sormenpäästä.

Hyvä uutinen on, että Zinzino on osatiimiä, joka omalla innovatiivisella tekniikallaan on luonut bioaktiivisen omega-aineksen, joka auttaa kehoasi saavuttamaan lähelle 3:1 omega-6: omega-3 tasapainon 120 päivässä. Tuotteemme ovat Balan- ceOil, AquaX sekä Balance- Capsules.

Käytettyäsi Balance-tuotteita 120 päivää, voit BalanceTestin avulla todeta rasvahappotasapainosi parantuneen. Tuotteet maistuvat hyviltä ja ovat helppoja nauttia muiden aterioidesi yhteydessä. 

Matala-asteinen tulehdus

Matala-asteinen tulehdus on terveysriski ja aiheuttaa sairauksia. Esim reuma on tulehdusperäinen sairaus, allergiat, kiputilat ja eturauhasen tulehdukset voi johtua myös rasvahappojen epätasapainosta.

Balanceoil vaikuttaa solukalvon joustavuteen ja auttaa ravintoaineiden imeytymiseen. balanceoil vähentää merkittavästi matala-asteista tulehdusta ja auttaa tervehtymään.

Testaamalla saat tietää luotettavasti tilanteesi.

 

Ota yhteyttä lenni.tiikeri@gmail.com niin kerron lisää

Jos haluat olla omatoiminen niin verkkokaupastani saat tuotteet

tässä linkki suoraan kauppaan:     http://www.zinzino.com/7780742904

Tässä linkki Balanceoil videolle

 

http://www.zinzino.tv/videos/1c9addb41918e9c494/balance-presentation-movie-fi

 

Rentoutus

Viva on luonnollinen ravintolisä, joka voi parantaa mielialaa ja yleistä hyvinvointia monella tavalla. Viva auttaa lievittämään tavallista stressiä ja lisää myönteistä mielialaa tukemalla hermoston ja aivojen terveellistä toimintaa sekä normaalia psyykkistä ja henkistä toimintaa.

Se auttaa myös vähentämään väsymystä ja uupumusta. Useat viimeaikaiset kliiniset tutkimukset ovat osoittaneet Vivan tehokkuuden, joka vaihtelee pienistä parannuksista elämää mullistaviin muutoksiin.

Viva on yhdistelmä viittä B-vitamiinia, jodia ja C-vitamiinia sekä affron®-uutetta, joka on vakioitu ja patentoitu uute puhtaista ja ensiluokkaisista espanjalaisen maustesahramin (Crocus sativus L) luoteista.

Kun sinulla on rentoutuneet lihakset ja tressinsietokyky parantunut, niin ne vaikkuttavat sinun erektioon positiivisesti. Balanceoililla  saat solukalvot myös joustavammaksi joten verenkiero paranee myös paisuvaiskudoksissa. 

Katso vivan esittely video

http://www.zinzino.tv/videos/189adabe101be4c390/viva-presentation-movie-fi

 

Tästä suoraan verkkokauppaan:  http://www.zinzino.com/7780742904

 

Lisä infoa saat   lenni.tiikeri@gmail.com

PUH: 358 7022 803