Seksi on kivaa....

9. huhti, 2015

Onhan se hyvä, että konservatiivinen Helsingin Sanomat julkaisi artikkelin tutkimuksesta johon on osallistunut yli 15000 miestä.

Linkki artikkeliin tässä  http://www.hs.fi/tiede/a1425296301068

LenniTiikeri on tiennyt tuon vuosia, että miesten huoli oman peniksen koosta on ilmeinen.        Siksi LenniTiikeri on ryhtyi valmistelemaan ohjeita, kuinka penistä voi vahvistaa ja kasvattaa.

Ensimmäisenä ilmestyy E-kirja ( manuaali ohjeet) jossa on ohjeet menetelmiin jotka toimivat. Myöhemmin tulee verkkovalmennus samasta aiheesta. Verkkovalmennusta nyt valmistellessa on yksi ylitse muiden ohje osoittautunut helpoksi ja toimivaksi. Verkkovalmennuksesta tulee erittäin mielenkiintoinen ja henkilökohtainen jossa voin auttaa sinua viikkojen ja kuukausien aikana tekemään harjoitteita.

9. huhti, 2015

Luulitko tietäväsi jo kaiken miehisestä anatomiasta? Medical Daily listaa harvemmin kerrottuja tosiseikkoja.

 

1. Mitalla on väliä - yhden yön jutuissa

Se mitta ei kuitenkaan ole pituus. Tänä vuonna yhdysvaltalaisten psykologien konferenssissa esitellyn tutkimuksen mukaan satunnaiset kumppanit arvostavat ympärysmitaltaan mahdollisimman suurta penistä. Tutkijat arvelevat tämän johtuvan siitä, että paksu penis stimuloi emättimen hermopäätteitä ja klitorista ohkaista enemmän. Pidemmissä suhteissa siittimen ympärysmitallakaan ei ole väliä.

 

2. Hyvin varustellutkin kärsivät penisahdistuksesta

Oli elimen koko mikä tahansa, voi miestä silti ahdistaa, onko se riittävä. Journal of Sexual Medicine -julkaisussa viime vuonna ilmestyneen tutkimuksen mukaan vain 35 prosenttia miehistä on tyytyväisiä peniksensä kokoon. Eniten koosta stressaavat homoseksuaalit, biseksuaalit ja ikääntyvät miehet.

 

3. Saksalaiset suosivat suurennoksia

Saksassa peniksen suurennus on pop. 18 prosenttia maailman kaikista suurennusleikkauksista tehdään Saksassa. Kahdeksan jokaisesta 100 000 saksalaismiehestä on suurennuttanut elintään.

 

4. Laihtuminen suurentaa

Ainakin silmämääräisesti. Suuri vatsa voi painaa peniksen alaosaa, ja saada elimen näyttämään pienemmältä. Vatsamakkaroiden laihduttaminen voi siis saada sen kookkaamman näköiseksi.

 

5. Homomiehillä pidemmät

Homoseksuaalien penis on keskimäärin noin 8,5 milliä pidempi kuin heteromiesten. Tutkijat arvelevat tämän johtuvan raskaudenaikaisista hormoneista, jotka ovat vaikuttaneet sukupuolielinten sekä seksuaalista suuntautumista määrittävien aivojen alueiden kehittymiseen.

 

Lähde: Medical Daily

14. syys, 2014
Nussiminen.
Tuo seitsemästä sekunnista useaan tuntiin kestävä akti sisältää enimmäkseen penetraatiota, nuoleskelua, imeskelyä ja suutelemista. Huohotus kaikuu seinillä, hiki valuu noroina pitkin ihoa ja maailma ympäriltä katoaa, kun tämä himon ja kiiman totinen yhdistelmä ottaa paikkansa kahden ihmisen rakastavassa syleilyssä.

Nainen asettuu kontalleen ottamaan vastaan miehen seipään suoraan takaapäin. Ja voi että miltä tuntuukaan, kun mies survaisee melansa sinne, vaginaan. Syvälle. Uudestaan. Ja uudestaan. Ottaa tukasta ja repii.

Peitto tipahtaa lattialle, lakanat kastuvat hiestä, huoneen lämpötila nousee, naapuri laittaa television ääntä kovemmalle, koivu aloittaa kukintansa keskellä talvea....

Juuri silloin, kun vähintäänkin toinen on ihan, että mä tuun just. Että 15 sekuntia enää.

Niin juuri sillä hetkellä läsähtää kaverin kiveksille vaginapieru.

Ja voi jumalauta, kun ei olla koko suhteen aikana uskallettu pieraista kaverin seurassa. Vessanpönttökin on täytetty kolmella vessapaperirullalla, ettei ruskean tolpan tippuminen veteen kuuluisi pahvisten seinien läpi. Siis jos on ollut _ihan pakko_ ulostaa. Mieluumminhan sitä pidättää koko yhdessäoloajan. Vatsa killottaa loppuviikosta, kun siellä on viiden vuorokauden paskat survoutuneet niin tiukkaan pakettiin, että voisi perustaa sementtifirman.

Ei auta se fakta, että vaginapieru ei haise ja että ilmaahan se vaan on. Koska se jumalauta kuulostaa ihan märältä fartilta, joka tussahtaa ulos löysästä peräreiästä.

Ja mikäli vaginapierun jälkeen miehen kasvoilla on edes sekunnin verran järkyttynyt peura ajovaloissa –look, on naisen pakko sanoa ne sanat.

Että en pierassu.

Sen jälkeen jatketaan aktia eri asennossa. Molemmat tekevät julmetun kovaa ajatustyötä, jotta pierun ääni menisi mielestä pois. Että pystyisi taas rentoutumaan ja nauttimaan. Mutta eihän se mene. Siellä se törisee ja paukkuu. Ikuisesti.

Aamen.
 
29. elo, 2014

Syyskuntoon 2014

 

Voihan kikkelis kokkelis.

 

Se on sitten syksy ja on päästävä syyskuntoon sanoi Pekka kun tuli vastaanotolle.

Erektiohoito oli mielessä päällimäisenä. Kovin jäykältä tuntui paikat kun hoitopöydälle rojahti.

No mitäs kuuluu ja kuinkas kesä on mennyt?

 

P. No hieno kesä kieltämättä oli. Pekka kun on toiminnan mies ja ajatteli kuntoutuvansa nopeasti juoksemalla.

H. Kovin tuntuu tukossa olevan paikat.

P. Niin on. Erektiokaan ei oikein ole ollut terävimmillään, voiskos  sille tehdä jotain?

H. Toki voi, mutta mitenkäs sinä olet saanut lihakset näin kipeiksi, ettei oikein kärsi hieroa?

P. Aloitin juoksuharjoitukset.

H. Miksi?

 

Pekka kuvaili viimme aikaisia tapahtumia ja suunnitelmiaan:

 

Ensinnäkin. Syyskuun maratonia varten on aikaa treenata tasan kuukausi. Pekka aloitti treenin viikko sitten. Hän juoksi 40 minuutissa 5 km. Se oli niin hirveää tuskaa, että morjesta päivää. Tosin hän ei odottanutkaan mitään muuta, sillä Pekan kesä on ollut kauhean kiva ja hän on pääsääntöisesti vaan syönyt ja tissutellut menemään. 

 

Toisekseen. Koska hän ei jaksanut juosta helteellä muutenkaan mihinkään, päätti aloittaa tipattoman elokuun. Hän oli  ajatellut tämän niin, että jokainen viikonloppu, kun ei maiskuttele aamuun asti, on sama kuin juoksisin 10 km. Joten kun en juo, ei tarvitse treenata niin paljoa.

 

Kolmannekseen. Juoksijoilla on yleensä hyvät perseet. Tavoitteeni maratonilla on kohdentaa silmät yhteen sellaiseen - oli se sitten miehen tai naisen - ja siinä sitten kauniin perseen imussa painaa maaliin asti. Tai ainakin muutama kilometri.

 

Pekka kertoi jos selviän maratonista hengissä, niin selviän mistä vaan. Jos en selviä, niin hyvästi.

 

Ok. Voihan sitä asiat tehdä noinkin. Mutta nyt olis tärkeää venytellä itsesi joustavaksi ja aloittaa alusta ne juoksuharjoitukset.

Erektiohoidossa käyt muutaman kerran niin eiköhän sekin puoli ala toimia….

 

27. elo, 2014

Melkeinsaamista

 
Sanna herää aamulla ja huomaa, että blogitilastoihin on tullu ihan jäätävän kokonen tolppa ja Sanna on siitä tosi ilonen, varsinki sen takia, että ainaki puolet blogin lukijoista on meinannu kuolla nauruun ja myöskin siitä syystä, että Sanna ei oo nähny tolppia pystyssä viime aikoina millään elämän saralla ja tää tuntuu Sannasta melkeinsaamiselta.

Kiitos kaikille! <3 <3 <3