Elokuun yö

NOVELLI: Kasteen viilentämä nurmi hivelee naisen paljaita jalkateriä, kun hän kulkee iltahämärässä tuttua polkua kohti rannan saunamökkiä. Kesän viimeinen viikonloppu on ollut yhtä aikaa riehakas ja haikea. Nainen tuntee olotilassaan vielä eilisten rapujuhlien jälkimainingit. Ilta ystävien kanssa oli iloinen ja hiukan humalainenkin, viimeinen tunnelmallinen viikonloppu maalla ennen paluuta kaupunkiin, ennen syksyä.
He jäivät vihdoin Arton kanssa kaksin huvilalle ystävien lähdettyä iltapäivällä. Monen yhteisen vuoden jälkeen heidän suhteensa on asettunut molempia miellyttäviin uomiinsa, terävimmät karikot hioutuneet ja leiskuminen vaihtunut lempeydeksi. Seksuaalinen jännite heidän välillä on vaivihkaa muuttanut muotoaan. Suhteen alkuaikojen lähes pakonomainen himo on tänä päivänä aistillista nautintoa; leikkiä, jolla ei oikeastaan ole alkua tai loppua.

Hento savuntuoksu ilmassa kertoo kiukaan olevan jo kuumenemassa. Saunamökin terassilla ja rannan laiturilla kynttilät lepattavat hennossa tuulessa. Nainen värisee hieman ja kietoo kylpytakkia tiukemmin ympärilleen. Kankaan karheus ja ilman viileys saavat hänen rinnat herkistymään ja nännit kaipaamaan kosketusta.
Arto istuu terassin sohvalla viinilasi kädessään ja katselee naisen saapumista hymyn kare suupielessään. Sohvapöydälle hän on kaatanut lasillisen naisellekkin ja pyytää pienellä pään liikkeellä hänet viereensä istumaan.
Arto kumartuu ottamaan naisen jalkaterät käsiinsä, suutelee nilkkoja ja mutisee jotain, mistä ei saa selvää.
Nainen tuntee kiiman pyörryttävän lupauksen Arton suudelmissa, jotka nousevat pitkin sääriä ja polvia, kohti herkkiä sisäreisiä.
Miehen vikkelä kieli tunnustelee hellästi häpyhuulien väliä, huomatessaan pillun kosteuden raottaa niitä reilummin ja maistaa koko suullaan kosteaa kiimaa. Kieli hemmottelee jokaista pillun herkkää kohtaa, pyörittelee taidokkaasti klitoriksen ympärillä, välillä vaativasti, välillä niin hennosti, että nainen pelkää miehen lopettavan leikin puolitiehen.
Miehen sormet tunnustelevat tiensä naisen sisään samalla kuin suu jatkaa klitoriksen kiusoittelua. Nainen painaa lantiotaan kohti miehen kasvoja ja tunntee, kuinka ensimmäiset merkit tulevasta orgasmista aaltoilevat hänen vartaloon. Sormet leikkivät yhä vaativammin ja ahne suu nuolee naisen aivan hekuman rajalle.
Arto tuntee sormillaan, kuinka naisen pillu on valmis, kuuma ja märkä. Hän polvistuu naisen eteen lattialle, ottaa himosta turvonneen kyrpänsä esiin ja pyörittelee sen sametin pehmeällä päällä kosteiden häpyhuulien väliä ylös alas kuin kiusoitellakseen.
Naisen lantio on kuin räjähtämäisillään odotuksesta ja nautinnosta. Arto työntää kyrpänsä märkään vakoon, hitaasti nautiskellen aivan loppuun saakka samalla hieroen peukalollaan klitorista. Nainen joutuun puremaan kylpytakin kauluksen reunaa, jottei huutaisi hekumaansa ääneen. Työnnöt liukuvat syvälle naisen sisään ja hän kietoo jalkansa miehen lantion ympärille tiukemmin. Arton käsi sujahtaa naisen toiselle rinnalle lähes kovakouraisesti nipistäen turvonnutta nänniä ja nainen tuntee, ettei voi pidätellä orgasmia enää pidempään.
Naimisen rytmi kiihtyy entisestään ja nainen tuntee, kuinka nautinnon aalto pyyhkäisee tajunnan yli poistaen viimeisetkin pidäkkeet. Arto tuntee kyrpänsä ympärillä orgasmissa supistelevan pillun, mikä laukaisee miehen lähes välittömästi. Arto ottaa tiukasti naisen lanteista kiinni ja viimeiset rajut syvät työnnöt täyttävät kuumuutta hohkaavan pillun spermalla.
Järven viileä vesi tuntuu seksistä hikisellä iholla lähes taivaalliselta. He uivat alastomina vierekkäin pienen lenkin rantakallioiden edessä ja kävelevät käsi kädessä saunan lempeisiin löylyihin. Puukiuas sihisee ja naksuu. Ilmassa on lupaus pitkästä ja nautinnollisesta elokuun yöstä.